Lämpöpumppujärjestelmät

Asennamme ja huollamme

maa-, ilmavesi- ja ilmalämpöpumput uudis- ja saneerauskohteisiin. Suunnittelemme kohteeseen soveltuvan ratkaisun, ja toteutamme urakat asiakaslähtöisesti. Teemme samalla asennuksiin liittyvät sähkötyöt.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Olemme NIBE:n valtuutettu asennus- ja huoltoliike Etelä-Savon alueella

NIBE Energy Systems on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien tuottaja ja samalla markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Pääpainopisteinä NIBE:llä ovat lämpöpumput ja lämminvesivaraajat.

NIBE:n mallistoon kuuluu maalämpö-, ilma-, vesilämpö- ja poistoilmalämpöpumppujen lisäksi viilennysjärjestelmiä, aurinkosähköpaketteja, ilmanvaihtokoneita, lämpöpumppuvaraajia ja lämminvesivaraajia.

NIBE:llä on Suomessa maanlaajuinen jälleenmyyjä- ja huoltoverkosto, jonka jäseniä koulutetaan jatkuvasti syvällisemmin, ja valtuutetuilla huoltoliikkeillä on tekniseen tukeen suorat yhteydet. Näin varmistetaan järjestelmäasennusten ja huoltotöiden sujuminen ammattitaitoisesti. Valtuutetulle huoltoliikkeelle myönnetään Valtuutettu huoltoliike -merkki.

NIBE
NIBE - Valtuutettu huoltoliike

Oletko hankkimassa uutta lämpöjärjestelmää tai uusimassa vanhaa järjestelmää?

Oletpa siirtymässä öljylämmityksestä maalämpöön, ilma-vesilämpöpumppuun tai jos hankit lämpöpumpun säästääksesi suorasähkö- tai öljylämmityskustannuksia, avullamme löydät sopivan lämmitysratkaisun.

Asennamme uusia lämpöpumppuja vanhojen tilalle. Yleensä lämpöpumpun elinikä on 15-20 vuotta. Nykyisten laitteiden hyötysuhde on aivan eri luokkaa kuin vanhojen mallien.

Suosituimmat laitteet

Nibe s1255 maalämpöpumppu

Nibe S1255 maalämpöpumppu

NIBE S -sarjan fiksu NIBE S1255 on invertteriohjattu maalämpöpumppu, joka tuo kustannussäästöjä lämmitykseen. Lämpöpumppu on käyttäjilleen helppo ja turvallinen. Lämpöpumpussa on sisäänrakennettu 180 litran RST lämminvesivaraaja.

Lämpöpumpussa on sisäänrakennettu wifi, minkä ansiosta se on helppo yhdistää internetiin. Lämpöpumppua voi hallita vaivattomasti joko laitteen kosketusnäytöltä tai myUplink-etäpalvelun avulla, esim. älypuhelimesta. Laitteen älykäs automatiikka ohjaa sekä kodin, että käyttöveden lämmitystä. myUplinkin avulla lämpöpumpun voidaan antaa huomioida sääennusteen tietoja sekä ottaa käyttöön Smart Price Adaption -pörssisähköohjaus. Samaan automatiikkaan saa myös liitettyä NIBE aurinkosähkön, ilmanvaihtokoneen ja viilennyksen.

Nibe Polar ilma-vesipumppu

Nibe Polar ilma-vesipumppu

NIBE POLAR on huippuluokan ilma-vesilämmitysjärjestelmä, joka kykenee tuottamaan tehokkaasti lämpöä jopa erittäin kylmissä olosuhteissa, jopa –25°C pakkasiin asti. Järjestelmän ulkoyksikkönä toimii invertteriohjattu NIBE S2125 -ilma-vesilämpöpumppu, joka pystyy tuottamaan jopa 75°C lämmitysvettä ja sisäyksikkönä NIBE S -sarjan VVM S320, joka sisältää järjestelmän ohjauksen ja RST lämminvesivaraajan. Kaikki tarvittavat komponentit lämmönjakoon ovat integroituina, mikä mahdollistaa laitteen siistin asennuksen vaikkapa kodinhoitohuoneeseen. Sisäyksikössä oleva 9 kW lisävastus varmistaa tarvittavan lisälämmön.

NIBE POLARissa on sisäänrakennettu wifi, jonka ansiosta se on helppo yhdistää internetiin. Lämpöpumppua voi hallita vaivattomasti joko laitteen kosketusnäytöltä tai myUplink-etäpalvelun avulla, esim. älypuhelimesta. Laitteen älykäs automatiikka ohjaa sekä kodin, että käyttöveden lämmitystä. myUplinkin avulla lämpöpumpun voidaan antaa huomioida sääennusteen tietoja sekä ottaa käyttöön Smart Price Adaption -pörssisähköohjauksen. Samaan automatiikkaan saa myös liitettyä NIBE aurinkosähkön, ilmanvaihtokoneen ja viilennyksen.

Fujitsu General KM lampöpumppu

Fujitsu General KM ilmalämpöpumppu

GENERAL NORDIC -malliston erittäin hiljaiset ilmalämpöpumppumallit KH ja KM tuottavat lämpöä jopa -30 asteen pakkasiin saakka. Kaikilla GENERAL laitteilla on 5 vuoden takuu. GENERAL ilmalämpöpumput ovat tehty tuomaan säästöä erityisesti suorasähkö- ja öljylämmitystalojen lämmityskustannuksiin. Lämmityksen ja viilennyksen lisäksi Ilmalämpöpumpuissa on tehokas hajujen ja allergeenien suodatus sekä monia muita energiansäästöä ja mukavuutta lisääviä toimintoja. Mallistoon kuuluu myös viilennysmalli KMCC, joka sopii viilentämään esim. kerros-, rivi- tai pientaloasuntoa kesäkuumalla, kun asunnon lämmityksestä huolehtii esim. ilma-vesilämpöpumppu tai kaukolämpö.

Tutustu NIBEn lämppöpumppuihin täältä.

Olemme Uponor kodin valtuutettu asennus- ja huoltoliike Etelä- Savon alueella

Olemme paikallinen ja ammattitaitoinen Uponor KOTI -kumppaniyritys, jonka henkilökunta on koulutettu asentamaan Uponorin tuotejärjestelmiä. Näin asiakkaana voit olla varma palvelun laadusta niin asennustyön kuin tuotteidenkin osalta. Tutustu palvelutarjontaan Uponorin sivustolla.

Uponor KOTI kumppani

Kaipaako lattialämmityksesi päivitystä?

Asennamme ja huollamme Uponor lattialämmitysjärjestelmiä.

Uponor Smatrix Pulse – yhteys mukavaan asumiseen

Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmä on yhteensopiva kaikkien valmistajien vesikiertoisiin lattialämmitysjärjestelmiin. Lisäksi sama järjestelmä sopii sekä Uponorin patteritermostaatteihin. Patteritermostaatti sopii useimpiin patteriventtiili runkoihin.

Lämmitysjärjestelmän hallinta on todella helppoa älypuhelinsovelluksen ansiosta. Voit kätevästi säätää kotisi lämpötilaa huonekohtaisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Älykkäällä säätöjärjestelmällä säästät energiaa ja kustannuksia jopa 20 % vuodessa!

Uudisrakentajalle Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmä tarjoaa vesikiertoisen lattialämmityksen ohjauksen lisäksi mahdollisuuden ohjata myös Uponorin lattiaviilennysjärjestelmää. Järjestelmä on myös integroitavissa Nibe S-line lämpöpumppuihin, jolloin kodin energiatehokkuus ja huoleton säädettävyys paranee entisestään.

Muut ilmalämpöpumput 

Huollamme kaikki merkit. Myymme myös muita lämpöpumppumerkkejä.